Babaeski Ticaret Borsası Başkanlığı

18 Mart Çanakkale Zaferi 102. Yıldönümü

Borsamızdan Haberler

18 Mart Çanakkale Zaferi 102. Yıldönümü

  “Çanakkale destanını yazan sehitlerimizi asla unutmayacagiz. 
 Şanlı tarihimizin en özel sayfalarından birisi olan Çanakkale Zaferi sadece bizim değil, bütün dünyanın hayranlığını kazanmış bir destandır.
Çanakkale savaşları, savunan orduların taarruz edenleri yenilgiye uğratmış olduğu, nadir örneklerdendir.
Vatanları için canlarından vazgeçmeyi göze alanlar,  kendilerinden sonra gelen nesillere büyük bir onur ve gurur bıraktılar.
Bizler iyi biliyoruz ki, bugünlerimizi başta Çanakkale olmak üzere bütün Kurtuluş mücadelemizdeki şehitlerimize borçluyuz.
Bu yazılan tarih bize şunu öğretti ki: Biz kahraman atalarımıza, şehitlerimize borcumuzu ancak bu cennet vatanı her türlü düşmana karşı sonuna kadar savunarak ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in bize hedef gösterdiği gibi ülkemizi uygarlık yolunda en ileri noktaya getirerek ödeyebiliriz.
Babaeski Ticaret Borsasi adina, bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale şehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle ve rahmetle anarken, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü kutluyorum”
Yönetim Kurulu Baskani 
Fahrettin ÖZÜN 

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

TOGG HİZMET ARACIMIZ OLARAK YERİNİ ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Ünsal Vural ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Gülşen, Borsamız bünyesinde kullanılacak olan “39 BB 678” resmî plakalı oltu rengindeki Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili #TOGG #T10X akıllı cihazımızı teslim aldı.

60 yıllık hasreti sona erdiren, Türkiye’nin otomobilini ülkemize kazandıran, bize bu gururu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen tüm paydaşları kutluyoruz.

DEVAMI

Babalar Gününüz Kutlu Olsun

Desteğini bir an olsun üzerimizden eksik etmeyen; sonsuz sevgi ve fedakârlığı ile bizleri daima ileriye taşıyan kahraman babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.


Şemsettin Karanfil
Meclis Başkanı 

Ünsal Vural
Yönetim Kurulu Başkanı 

DEVAMI

Üye Değilmisiniz? Üye olmak için Tıklayınız.

Giriş Yap | Kayıt Ol

Başkanımız

baskan
Ünsal VURAL
Yönetim Kurulu Başkanı

Günlük Fiyatlar

  • AYÇİÇEK
    En Düşük: 5,25
    En Yüksek: 6,82
    Ortalama: 6,01
    Miktar: 577.804
    İşlem Adedi: 46
    Son Güncelleme
    08 Kasım 2021, 15:29
  • BUĞDAY
    En Düşük: 2,50
    En Yüksek: 2,87
    Ortalama: 2,73
    Miktar: 175.525,00
    İşlem Adedi: 12
    Son Güncelleme
    08 Kasım 2021, 15:28

Etkinlik Takvimi

Foto Galeri

  • TOPRAK TAHLİL LABORATUVARI
  • BASINDA BİZ

Videolar

  • TOBB Küçük Parmaklar
  • TOBB Küçük Parmaklar
  • İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Uygulanan Teşvikler
  • İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Uygulanan Teşvikler
  • Hannaver Faira Turkey 2016 Yılı Fuar Takvimi
    Hannaver Faira Turkey 2016 Yılı Fuar Takvimi
  • Kobi Bilgi Sistemi
    Kobi Bilgi Sistemi
  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
  • Abigem Trakya
    Abigem Trakya
  • Rekabet Kurumu
    Rekabet Kurumu
  • TOBB Türkiye Fuar Rehberi
    TOBB Türkiye Fuar Rehberi
  • Toprak Mahsülleri Ofisi
    Toprak Mahsülleri Ofisi
  • Tobb Tv
    Tobb Tv
  • Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi
    Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi
  • Ekmek İsrafınına Son
    Ekmek İsrafınına Son
  • TOBB Sermaye ve Emtia Piyasa Verileri
    TOBB Sermaye ve Emtia Piyasa Verileri