Babaeski Ticaret Borsası Başkanlığı

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Borsamızdan Haberler

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ TSO'nda gerçekleştirilen ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Trakya Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) iş birliğinde kurulan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi'nin tanıtım toplantısına ABİGEM Yönetim Kurulu Üyesi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Fahrettin ÖZÜN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN ve  26 TSO ile Borsa başkanları katıldılar.

Trakya Kalkınma Ajansı önderliğinde ve Koordinasyonda kurulacak olan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi tanıtım toplantısında Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından projeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve teknolojik ve AR-GE çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Dış Ticaret İstihbarat Merkezi lansmanı yapıldıktan sonra E-Ticaret platformu kurulmasıyla ilgili 26 Oda ve Borsa Başkanlarına tanıtım yapıldı.Daha sonra ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına geçildi.Toplantıda 7 gündem maddesinin yanı sıra ABİGEM tarafından verilen eğitimler, müşteri ilişkileri, pazarlama ve satış, kişisel gelişim, iş geliştirme ve kurumsallaştırma, kurumsal yönetim ve liderlik, muhasebe, finansman, Dış ticaret ve pazarlama, bilgisayar eğitimleri konuları görüşüldü.Verilen projeler ile ilgili de danışmanlık ve eğitimler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Oda ve Borsa Başkanlarının dilek ve temennilerinden sonra son verildi.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

2019 İSTİHDAM SEFERBİRLİGİ TOPLANTISI

5 Nisan Cuma günü saat 19.00’da borsamız toplantı salonunda düzenledigimiz bilgilendirme toplantısına Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Kırklareli İl SGK Müdürü Tahsin Halcı, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu, Kırklareli İl SGK Müdür Yardımcısı Şenol Genel, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erhan Bederli, Babaeski Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Dimetoka, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürü Aydın Kurt, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Kalite Yönetim Temsilcisi Ertunç Tolga, Babaeski Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Arslan, AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Tarık Akın, CHP Kırklareli İl Genel Meclis Üyelerinden Hüseyin Taşkın ve İlhan Okumuş, serbest muhasebeci mali müşavirler, finans sektörü temsilcileri, banka müdürleri ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Babaeski Ticaret Borsası üyeleri katıldı

İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Uygulanan Teşvikler