Babaeski Ticaret Borsası Başkanlığı

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Borsamızdan Haberler

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ TSO'nda gerçekleştirilen ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Trakya Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) iş birliğinde kurulan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi'nin tanıtım toplantısına ABİGEM Yönetim Kurulu Üyesi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Fahrettin ÖZÜN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN ve  26 TSO ile Borsa başkanları katıldılar.

Trakya Kalkınma Ajansı önderliğinde ve Koordinasyonda kurulacak olan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi tanıtım toplantısında Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından projeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve teknolojik ve AR-GE çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Dış Ticaret İstihbarat Merkezi lansmanı yapıldıktan sonra E-Ticaret platformu kurulmasıyla ilgili 26 Oda ve Borsa Başkanlarına tanıtım yapıldı.Daha sonra ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına geçildi.Toplantıda 7 gündem maddesinin yanı sıra ABİGEM tarafından verilen eğitimler, müşteri ilişkileri, pazarlama ve satış, kişisel gelişim, iş geliştirme ve kurumsallaştırma, kurumsal yönetim ve liderlik, muhasebe, finansman, Dış ticaret ve pazarlama, bilgisayar eğitimleri konuları görüşüldü.Verilen projeler ile ilgili de danışmanlık ve eğitimler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Oda ve Borsa Başkanlarının dilek ve temennilerinden sonra son verildi.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

9. DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISI

Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fahrettin ÖZÜN, Tekirdağ'da düzenlenen 9. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) & Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na katıldı.

İSTANBUL PEYNIR FESTİVALİ

İSTANBUL PEYNİR FESTİVALİ
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda İstanbul'da yapılması planlanan peynir festivali çalışmaları hakkında Kırklareli Vali Yardımcısı Sayın Emre Öztürk başkanlığında yapılan toplantıya Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fahrettin Özün'de katıldı.

Başkanımız

baskan